Onze vacatures

Gebruik 'open sollicitatie' als jouw vacature er niet bij staat

Sales Manager Middle East
Sales management
  • Enschede, Nederland
Senior Sales Manager Food & Beverage
Verkoop
  • Enschede, Nederland
Teamleider Module Engineering (Mechanical)
Engineering
  • Enschede, Nederland
Industrial Sales Manager United States
Sales management
  • Enschede, Nederland
Industrial Sales Representative Americas
Sales management
  • Enschede, Nederland
Proces Operator 5 ploegen
Membraan productie
  • Enschede, Nederland
Operator
Moduul productie
  • Enschede, Nederland

Onze uitdaging

NX Filtration biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden.

 Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rond waterschaarste en watervervuiling. De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.

NX Filtration produceert geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratietoepassingen, waarmee haar partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.

"Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkomgeving waarin ze kunnen werken met innovatieve producten en een impact kunnen maken op de wereldwijde watertransitie. Samen dragen we bij aan het beschikbaar maken van schoon water voor iedereen op de wereld."

Prof.dr.ir. Erik Roesink
Founder and CTO NX Filtration

UN Sustainable Development Goals

De UN Sustainable Development Goals zijn geintegreerd in NX Filtration’s ESG agenda. Vanuit onze visie (een toonaangevende wereldwijde leverancier zijn van technologie voor het produceren van zuiver en betaalbaar water om onze levenskwaliteit te verbeteren) en onze missie (geïnspireerd door de passie van ons team voor membranen, ontwikkelen en produceren wij innovatieve producten en oplossingen, waardoor onze partners kunnen uitblinken in membraanfiltratietoepassingen) hebben wij onze doelstellingen in lijn gebracht met 5 UN Sustainable Development Goals:

6. Schoon water en sanitair 

8. Eerlijk werk en economische groei

9. Industrie, innovatie en infrastructuur

12. Verantwoorde consumptie en productie

17. Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Ons team

De mensen achter ons bedrijf

Robert Gerard
Annemie Mattheeuws
Joris de Grooth
Gerard Ruiter
Erik Roesink
Michiel Staatsen