Assemblage medewerker

Job description

 Ben jij een toegewijde zelfstarter die deel wil uitmaken van een organisatie die innovatief is, internationaal, snel groeiend en waar jij echt centraal staat? Dan is dit je kans. Wij verwelkomen je heel graag aan ons pand te Enschede.


Wie zijn wij!

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rondom waterschaarste en watervervuiling. Onze membraantechnologie is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.

Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in Nanofiltratie-, Ultrafiltratie- en Microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie toepassingen.

Wij zijn een jonge, innovatieve en dynamische hightech onderneming die binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier wil worden van deze innovatieve technologie.

Wij realiseren deze ambities door een optimale samenwerking van de teams, waarin drive, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hierdoor hebben wij niet alleen de huidige positie mogelijk kunnen maken maar we sturen ook aan op verdere groei en versterking in de toekomst.


Wat ga je doen!

De werkzaamheden vinden plaats op de moduul afdeling en bestaan hoofdzakelijk uit de volgende onderdelen:

Uitvoeren van productiewerkzaamheden:

  • Zelfstandig uitvoeren van voorkomende werkzaamheden zoals bundelen, prepotten/kitten, coaten, gieten, zagen, afwerken, repareren, oplijmen kraagbussen, testen en conserveren.
  • Administratieve afhandeling van de orders.
  • Meedenken in verbeter- en optimalisatieprocessen op de afdeling. 

Job requirements

Wat vragen we van jou!

  • Een opleiding op MBO niveau of minimaal Vapro B.
  • Je bent veiligheid en kwaliteitsbewust.
  • Communicatieve vaardigheden.
  • Je bent flexibel, zelfstandig en bent goed in je eigen werk organiseren. 


Wat bieden we jou!

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.


Geïnteresseerd!

Solliciteer dan snel via de website. Wil je eerst meer informatie over de functie en organisatie?

Bel dan naar Layla Cimen (HR Manager) via 06 -39716228.