Corporate Recruiter

Job description

Functieprofiel

Heb jij de ambitie en expertise in het online en offline recruiten met als doelstelling om een jong, gedreven en beursgenoteerd bedrijf te versterken? Wil jij jouw expertise inzetten om de juiste (technische) kandidaten aan tafel te krijgen? Reageer dan direct!


Bedrijfsomschrijving

NX Filtration biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden. Men produceert geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee haar partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rond waterschaarste en watervervuiling. De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.


Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities.


NX Filtration, gevestigd in Hengelo en Enschede, is vanwege groei en de toekomstambitie op zoek naar een Corporate Recruiter. In deze nieuwe en dynamische functie word je het gezicht van NX Filtration met betrekking tot arbeidsmarkt gerelateerde activiteiten en ga je verantwoordelijk worden voor het organiseren en begeleiden van het gehele recruitmentproces.


NX Filtration biedt oplossingen voor het filtreren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden. NX Filtration is een jonge, internationale, innovatieve en dynamische hightech onderneming. Zij willen binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier worden van deze innovatieve technologie en is sinds afgelopen zomer genoteerd aan de Amsterdamse beurs. De productie vindt nu plaats in Enschede, eind 2023 zal een geheel nieuwe, zeer moderne membranen fabriek in Hengelo in gebruik worden genomen.


In deze nieuwe functie van Corporate Recruiter ga je met jouw heldere visie op de gerelateerde arbeidsmarktontwikkelingen met vernieuwende en innovatieve activiteiten komen om NX Filtration nog steviger te profileren. Verder geef je input aan en zie je toe op de strategische personeelsplanning en begeleid je het gehele recruitmentproces van aanvraag door de hirering manager tot en met introductie binnen de organisatie. Van het opstellen en uitzetten van de vacature, het vinden, voorselecteren én enthousiasmeren van potentiële nieuwe medewerkers tot het moment dat de vacature succesvol is ingevuld. Verder draag je zorg voor het opzetten en door ontwikkelen van de employer branding strategie, heb je intensief contact met onderwijsinstellingen en vakspecifieke netwerk verenigingen.


Job requirements

Verantwoordelijkheden

  • Inventariseren van de capaciteitsbehoeften; strategische personeelsplanning, kort-, midden- en lange termijn.
  • Opstellen wervingsprofielen en vacatureteksten met bijbehorende wervingscampagnes.
  • Beoordelen CV’s en het voeren van selectiegesprekken met betrokken managers.
  • Coördineren van het sollicitatieproces en het indiensttredingsproces, o.a. door accurate administratieve handelingen en rapportage over de voortgang.
  • Ontwikkelen van innovatieve en creatieve ideeën om bij te dragen aan employer branding.
  • Onderhouden van contacten met uitzend- en W&S bureaus (preferred suppliers).
  • Strategisch partnerschap opzetten met opleidingsinstituten (MBO, HBO en WO).
  • Organiseren (banen)beurzen en arbeidsmarkt gerelateerde evenementen.
  • Verslaglegging, rapportages en analyses van de wervingsactiviteiten.
  •  Initiëren van verbetervoorstellen en begeleiden van investeringstrajecten.


Wij vragen

HBO werk en denkniveau met als opleiding richting; HRM, MER, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.

Ervaring als (Corporate) Recruiter, Intercedent, Loopbaanbegeleider, W&S Adviseur, HR Adviseur of vergelijkbaar.

Ervaring met MS Office en bekend met ATS systemen is een pré.

Taalkundig sterk in het Nederlands en Engels.

Verder ben je: communicatief sterk, resultaatgericht, doortastend, besluitvaardig, analytisch, strategisch, doelgericht, betrokken, hands-on, zelfstandig en teamgericht.


Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door NX Filtration gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor Corporate Recruiter te verzorgen.

Let op: Er is geen planning van toepassing op deze vacature. Indien geïnteresseerden zich kandidaat stellen, zullen bij geschiktheid op korte termijn gesprekken gevoerd worden. Dit kan de procedure versnellen en dus eerder afgerond worden. Reageer daarom bij interesse snel.

Neem voor meer informatie contact op met Tom Munster van Siebert & Wassink. Of solliciteer hier.


t: 053 – 480 35 50

m: 06 – 430 307 99


e: munster@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl