Membraan productie operator

Job description

Zoek jij een omgeving met veel ruimte en vrijheid waarin jij zelf echt het verschil kan maken, verbeteringen door kan voeren en mensen hierin mee kan nemen? Ben jij een toegewijde zelfstarter die deel wil uitmaken van een organisatie die innovatief is, internationaal, snel groeiend en waar jij echt centraal staat? Dan is dit je kans. Wij verwelkomen je heel graag aan ons pand te Enschede.


Wie zijn wij!

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rondom waterschaarste en watervervuiling. Onze membraantechnologie is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.

Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in Nanofiltratie-, Ultrafiltratie- en Microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie toepassingen.

Wij zijn een jonge, innovatieve en dynamische hightech onderneming die binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier wil worden van deze innovatieve technologie.

Wij realiseren deze ambities door een optimale samenwerking van de teams, waarin drive, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hierdoor hebben wij niet alleen de huidige positie mogelijk kunnen maken maar we sturen ook aan op verdere groei en versterking in de toekomst.


Wat ga je doen!

In de membraan productie produceren wij onze innovatieve membranen. Als membraan productie operator werk jij in een team die gezamenlijk verantwoordelijk is voor het gehele membraan productieproces. Het productieproces bestaat uit diverse stappen van het controleren van de grondstoffen tot het kant en klare membraan. Dit membraan wordt daarna verwerkt tot modules in de moduulafdeling. Het productieproces wordt uitgevoerd met (complexe) procesinstallaties waarvan de operator de werking goed moet (leren) kennen. Dit vraagt een leergierige houding, met interesse voor details, nauwkeurig werken en een grote mate van kwaliteitsbewustzijn.  Onze klanten gebruiken het eindproduct voor het zuiveren van o.a. water. De kwaliteit van het product staat daarom voorop. 


Jij kunt hieraan een belangrijke bijdrage leveren. De werkzaamheden binnen membraanproductie worden in een 5 ploegensysteem in kleine teams uitgevoerd. Afhankelijk van jouw wensen, kennis en kunde vinden we de beste plek in het team voor jou. NX Filtration is een sterk groeiende organisatie waarin zich steeds opnieuw kansen voordoen om je verder te ontwikkelen. 


Job requirements

Wat vragen we van jou!

NX Filtration zoekt gemotiveerde medewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Je hebt een opleiding op LBO of MBO niveau in een praktische richting. Je hebt bij voorkeur ervaring in de (chemische) procestechnologie en bent bereid in een ploegensysteem te werken. Technisch inzicht is een pré, maar zorgvuldig werken is belangrijker. Middels interne scholing wordt je verder opgeleid tot allround membraan operator. 

Je houding is positief, je bent in staat zelfstandig te werken en bereid flink je handen uit de mouwen te steken. 


Wat bieden we jou!

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.


Geïnteresseerd!

Solliciteer dan snel via de website. Wil je eerst meer informatie over de functie en organisatie?

Bel dan naar Layla Cimen (HR Manager) via 06 -39716228.